Heb je onregelmatige werktijden, moet je regelmatig naar het buitenland of zie je er tegen op de 8-weekse mindfulnesstraining in een groep te doen? Dan is er de mogelijkheid om een individueel mindfulnesstraject volgen. Ook kun je deze individuele sessies bijvoorbeeld met je partner doen. Je volgt het 8-weekse mindfulness programma, specifiek gericht op jouw persoonlijke situatie, behoeften en tijd.

Tijdens de individuele mindfulness training krijg je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om mindfulness te beoefenen en te integreren in jouw dagelijkse leven. Door de intensieve begeleiding ontdek je jouw denk- en gedragspatronen. Je onderzoekt hoe je daar anders, bewuster, mee om kunt gaan. De individuele training biedt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat je tegenkomt tijdens jouw mindfulness beoefening. Zo werk je in 8 weken aan meer rust in je hoofd en balans in jouw leven.

Misschien zie je een gehele training (nog) niet zitten en wil je alleen een aantal coachingsgesprekken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Coaching kan zinvol zijn als je in een sessie wat langer stil wil staan bij specifieke thema’s die je ‘mindful’ wil benaderen. Bijvoorbeeld leren omgaan met stress op het werk of specifieke situaties waarin je graag bewust en adequaat wil reageren, in plaats van op de automatische piloot. Mindful coaching is ook geschikt als je er eerder een mindfulness training hebt gevolgd en je jouw mindfulnessvaardigheden en je beoefening wil verdiepen. Vaak is het volgen van een mindfulness training het begin van op een andere manier in het leven staan.

We starten allereerst met een telefonisch kennismakingsgesprek. We bespreken daarin jouw behoeften, de thema’s die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil.